EMT-verkkokurssi

EMT tulee sanoista: Emotionaalisen Manifestaation Tekniikka. HUOM! Kurssi avautuu käyttöösi heti maksun jälkeen. Tämä on täysin uusi menetelmä, jonka olen kehittänyt vuosien opiskelujen tuloksena. Menetelmä yhdistää ainutlaatuisella tavalla hypnoosia sekä muita menetelmiä, joiden avulla voimme tuoda elämään ennennäkemätöntä runsautta, rakkautta ja hyvinvointia. Tällä kurssilla on 90 päivän mittainen tyytyväisyystakuu. Toisin sanoen, kun ilmoittaudut kurssille, sinulla on 90 päivää aikaa kokeilla ja tutkailla tätä uutta menetelmää, jos siis haluat varata paikan jo nyt. HUOM! Tämä kurssi sisältyy Ihmeiden Vuosi VIP-pakettiin, mikäli se on sinulla voimassa.

Täytä yhteystietosi kenttiin jatkaaksesi maksuun. Saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksun jälkeen. Tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Kiitos!Ostan yritykselle

Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Kuitti ja viesti tilauksen lunastamiseen toimitetaan sinulle onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse.
Puhelinnumerossa saa olla vain numeroita, ei välilyöntejä tai muita merkkejä.

Siirtymällä maksuun hyväksyt palvelun toimitusehdot sekä tietosuojaselosteen.Ostan lahjaksi